Kártevőirtás

Jogszabályi háttér

Az élelmiszer higiéniáról szóló 852/2004/EK rendelet rendelkezik. Ezen szolgáltatást egészségügyi gázmesteri végzettséggel rendelkező munkatársaink bevonásával biztosítjuk.




A kártevőirtás folyamata

Időpont egyeztetés után a helyszín megtekintésére kerül sor. Felmérjük a területet, a helyi adottságokat, az észlelt kártevők nyomait, és megbeszéljük a kártevők elleni védekezés módszereit. Ezután írásos árajánlatot készítünk. Megrendelés elfogadásakor a helyszínen kihelyezzük a megfelelő eszközöket és irtószereket, átadásra kerülnek a szükséges dokumentációk.
A védekezéshez használt szereknél minden esetben figyelembe vesszük a környezetvédelmi szempontokat. A felhasználás során a lehető legkisebb mértékűre csökkentjük a veszélyes anyagok használatát.
Minőségirányítási rendszerek esetében a szükséges dokumentációkat átadjuk.


Bízza profikra a kártevőirtást!